Onsdag:

11.30-12.00

Framgång med sociala medier – hur du hittar ditt digitala driv
Tomas Tränkner är marknadsföringscoach, podcastare och socialmedianörd. Han pratar om vad som krävs för framgång med sociala medier och hur du hittar ditt digitala driv.  Från intervjuer med hundratals personer och genom att själv leva som han lär, har han tagit reda på vad som fungerar. Tomas kommer att ge dig knepen för att nå genom bruset, stärka ditt varumärke och bli mer framgångsrik.

Presentationen görs i samarbete med Företagarna i Linköping.

 

14.00-15.00

Isabel Adrian – MER ÄN EN BLONDIN I HÖGKLACKAT!
Isabel är producent, regissör, författare, skådespelare och dessutom medlem i Mensa USA. Under Linköpings Näringslivsmässa pratar hon bland annat om: Motstå härskartekniker och medveten/omedveten manipulation. Hur man använder motgångar till sin fördel. Och hennes eget motto ”Fearless – Utmana dig själv, varje dag!”.


Torsdag

11.00-11.30

Christer Olsson
I en digitaliserad värld blir Emotionell intelligens, EQ, och känslor den viktigaste konkurrensfaktorn.

Christer Olsson föreläser kring hur vi i snabb takt är på väg in i en värld där robotar, artificiell intelligens och big data kommer att på verka allas vardag på många sätt. Människan och dess organisationer kommer inte att kunna konkurrera med logik och systematik då alla har tillgång till samma kapacitet via molntjänster mm. Kvar blir vår unika förmåga att generera och känna känslor därför blir kunskapen om Emotionell Intelligens en strategisk kunskap i en digitaliserad värld.
Christer kommer också att förklara att det aldrig är handlingen som är problemet i mellanmänskliga relationer utan just känslan!

Föreläsningen presenteras av Kandidata och Extema

 

14.00-15.00

Fredrik Reinfeldt – EN GLOBAL TRENDSPANING
Via digitalisering och mer sammanhängande marknader, har många av utmaningarna i näringslivet och på arbetsmarknaden förändrats. ”Hur ser de nya förutsättningarna ut och vad kan vi förvänta oss framöver?” Fredrik Reinfeldt har närmare trettio års erfarenhet av publika framträdanden, både i Sverige och internationellt. Han var Moderaternas partiledare i 11 år och Sveriges statsminister under två mandatperioder. I höst kommer han till Linköpings Näringslivsmässa och ger oss bland annat en global trendspaning och pratar om ledarskap i förändring.

Föreläsningen presenteras av Linköpings Kommun